fbpx

video | Joe Biden la adunarea ONU: „… Democrația trăiește în moldovenii care au obținut o victorie a forțelor democratice”

„Democrația trăiește în moldovenii care au obținut o victorie a forțelor democratice”. Este declarația președintelui american Joe Biden, care a ținut un discurs în cadrul celei de-a 76-a sesiune a Adunării Generale ONU, în care s-a referit la democrație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful SUA a subliniat că democrația poate fi găsită peste tot, iar la un moment dat a făcut referire și la Republica Moldova.

 „Lumea democratică este pretutindeni. Democrația trăieşte în activişti anticorupţie, în apărători ai drepturilor omului, jurnalişti, militanţii pentru pace… . Trăieşte în moldovenii mândri care au reuşit victoria forţelor democratice, oferind un mandat de a lupta împotriva corupției politice și pentru a construi o economie mai incluzivă” a spus președintele american.

Ulterior, președinta R. Moldova, Maia Sandu a reacționat la ceea ce a vociferat Joe Biden.

„Realizările noastre se văd și la New York. Mulțumim domnului Joe Biden, Președintele Statelor Unite, pentru aprecierea alegerii concetățenilor noștri de a lupta pentru democrație, a combate corupția și a dezvolta o economie mai incluzivă, în cadrul mesajului Domniei sale de la tribuna ONU” a scris Sandu.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button