fbpx

Jaf armat pe traseul Chișinău-Leușeni: Doi mascați au oprit un S-Class și au furat circa 500.000 de dolari și mașina

Un bărbat a fost atacat de doi mascați noaptea trecută, în timp ce se deplasa cu automobilul pe traseul Chișinău-Leușeni, relatează deschide.md, care citează surse proprii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preliminar, potrivit declarațiilor făcute de păgubaș la poliție, un bărbat de aproximativ 50 de ani, noaptea trecută, aproximativ în jurul orei 23:45, se deplasa pe traseul M-1 la volanul unui Mercedes S-Class, când a fost oprit forțat de un alt vehicul.

Surse apropiate anchetei susțin că din mașină ar fi coborât două persoane cu cagule pe cap și înarmate cu puști automat, iar după ce l-au amenințat cu moartea pe șofer, l-au deposedat de Mercedes, dar și de o sumă de aproximativ 500.000 de dolari și au fugit.

În prezent oamenii legii demarează mai multe acțiuni speciale de investigații pentru a stabili identitatea făptașilor, locul aflării acestora cu ulterioara reținere, dar și alte circumstanțe cu referire la acest caz – menționează sursa citată.

În cadrul unui briefing de presă susținut astăzi, șeful Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a confirmat mai multe dintre aceste informații. Potrivit lui, victimele sunt cetățeni ai Republicii Moldova, iar pe acest caz există deja persoane suspecte.

Viorel Cernăuțeanu susține că mijlocul de transport se deplasa spre Chișinău spre Leușeni și a fost oprit forțat la 15 kilometri după ieșirea din mun. Chișinău.

A fost oprit vehiculul și sustrasă o sumă impunătoare de bani. În mașină erau un domn și o doamnă”, a specificat oficialul.

Cum vom avea mai multe informații, vom anunța. Orice detaliu dat în plus poate afecta mersul urmării penale și poate aduce prejudicii. Nu voi întârzia să ies în fața dumneavoastră când vor apărea primele informații palpabile”, a declarat Viorel Cernăuțeanu.

Articole asemănătoare

Back to top button