fbpx

Intenție bună cu final tragic. Un bărbat a încercat să soluționeze un conflict, dar a fost omorât în bătaie

Încăierare cu final tragic la Briceni. Unui bărbat i-a fost solicitat ajutorul pentru a soluționa un conflict iscat între mai mulți tineri, dar a ajuns să fie omorât în bataie de aceștia. Întâmplarea cu final neferict a avut loc în noaptea de 8 iulie, la ora 1:00.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit Poliției, tragedia s-a întâmplat în urmă ce un grup de tineri locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, se aflau într-un local din satul Șirăuți. La un moment dat, între ei și un alt grup cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict ce a degenerat în bătaie.

Totodată, unul din tinerii care locuia în apropiere a mers acasă și și-a chemat în ajutor tatăl de 42 de ani.

Venit la locul incidentului, tatăl, care avea în mână un o ștachetă, a lovit unul din tinerii care se băteau pentru a-i opri. În schimb a fost lovit cu pumnii și picioarele în regiunea capului de către doi dintre agresori.

În același timp un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict.

Bărbatul de 42 de ani, (tatăl tânărului de 18 ani) a fost transportat la spital în stare gravă, unde la scurt timp a decedat.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Actualmente, se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button