fbpx

Încă 30 de zile pentru Alexandru Gheorghieș. Mandatul de arest la domiciliu al ex-judecătorului CA Bălți, a fost prelungit

Magistraţii au prelungit marți, 3 ianuarie, mandatul de arest la domiciliu emis în privinţa judecătorului Curţii de Apel Bălţi, Alexandru Gheorghieș, vizat într-o cauză penală de îmbogăţire ilicită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Procuratura Anticorupţie informează că în după amiaza zilei de marți, 4 ianuarie 2022, magistraţii Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, au examinat demersul procurorilor anticorupţie cu privire la prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile, în privinţa judecătorului din cadrul Curţii de Apel Bălţi, învinuit de îmbogățire ilicită.

Prin încheierea judecătorului de instrucţie s-a admis integral demersul procurorilor anticorupţie şi s-a dispus prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu în privinţa lui Alexandru Gheorghieș cu eliberarea unui mandat de prelungire, pe un termen de 30 zile, cu menţinerea restricţiilor şi obligaţiunilor stabilite anterior. Încheierea este cu drept de recurs la Curtea de Apel Chişinău, în termen de 3 zile.

Pe 2 decembrie 2021, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus înlocuirea măsurii sub formă de arest preventiv cu arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile în privința fostului președinte al Curții de Apel.

Amintim că Alexandru Gheorghieș este cercetat pentru îmbogățire ilicită. Acesta a fost reținut de mascați în urma unor percheziții efectuate în mai multe locații, precum domiciliul și locul de muncă al celui vizat.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button