fbpx

În următoarele două săpămâni, instituțiile de învățământ ar putea să treacă în regim online sau să își sisteze activitatea

În următoarele două săptămâni, instituțiile de învățământ și-ar putea sista activitatea în format fizic. Aceasta măsură este inclusă în decizia Comisiei pentru Situații Excepționale, după ședința privind situația energetică din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După instituirea stării de alertă, autoritățile au venit cu un set de măsuri în acest context. Printre ele se regăsește și sistarea activității sau trecerea în regim online a instituțiilor de învățământ.

„A fost anunțată stare de alertă în sectorul de gaze naturale, pentru a preveni starea de urgență și a fi pregătiți. Este pentru ca instituțiile responsabile să întreprindă măsurile necesare”, a declarat Andrei Spînu în cadrul unui briefing de presă.

Amintim că Comisia pentru Situații Excepționale a fost convocată ieri, 13 octombrie, pentru a discuta situația în domeniul energetic. Prim-ministra R. Moldova, Natalia Gavrilița, a declarat că „negocierile nu sunt simple”, dar a dat asigurări că „nu vom rămâne fără gaz”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button