fbpx

În Chișinău a fost instituită o celulă de criză pentru intervențiile de deszăpezire și gestionarea situațiilor excepționale

Primăria Chișinău a instituit o celulă de criză în vederea coordonării acțiunilor privind intervențiile de deszăpezire și gestionare a situațiilor de urgență, cauzate de condițiile meteo cu ninsori abundente. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi, 3 decembrie, de primarul general, Ion Ceban. 

Celula de criză va fi convocată în situații de urgență, ori de câte ori va fi necesar, pentru monitorizarea, organizarea și desfășurarea lucrărilor de deszăpezire și intervenire cu material antiderapant, pe arterele principale și în curțile de bloc din Chișinău.

Președintele celulei de criză, viceprimarul Ilie Ceban, în conlucrare cu șeful Dispeceratului Central Municipal, va convoca membrii în ședințe operative, în cazuri de urgență.

În componența unității de criză au fost incluși: viceprimarul Victor Chironda, consilierul primarului general pe domeniul locativ-comunal, Dispeceratul central municipal, pretorii de sector, șefii direcțiilor generale și ai serviciilor municipale, conducătorii întreprinderilor municipale pentru servicii locative de sector.

Din componența comisiei mai fac parte: responsabili din cadrul ÎCS „Gas Natural Fenosa”, SA „Termoelectrica”, SRL „Chișinău gaz”, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, Direcția situații excepționale a municipiului Chișinău și comandantul interimar al Brigăzii de Patrulare al IGP.

Articole similare

Back to top button
Close