fbpx

Ilan Șor neagă că i-ar fi fost înghețate conturi în Israel: O mârșăvie puturoasă

Deputatul fugar Ilan Șor neagă că autoritățile de la Tel Aviv i-ar fi înghețat conturile. Mai mult, acesta afirmă că nici nu are conturi în Israel. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Toată presa a difuzat generos o minciună, potrivit căreia conturile mele din Israel ar fi blocate. Pentru toți acești propagandiști mincinoși, răspund cu toată responsabilitatea că nu am și nici nu am avut conturi în Israel!

Deci ați tirajat un fals, o mârșăvie puturoasă. (…) Așa înțelegeți voi să faceți jurnalism? Cum rămâne cu verificarea surselor, cu dovezile în sprijinul informației?

Sau e suficient să vă dea indicații Litvinenco, cel care a coordonat din toaletă alegerea șefei Procuraturii Anticorupție? Ministru de toaletă, presă de toaletă, guvernare de toaletă!”, se arată în mesajul lui Șor.

Amintim că joi, 22 decembrie, în presă s-a scris despre blocarea conturilor lui Șor în Israel. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de către ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Ilan Șor este cercetat penal în mai multe dosare, majoritatea fiind deschise după ce a fugit din țară în anul 2019. Totodată, este principalul figurant al dosarului care vizează frauda bancară din Republica Moldova.

În octombrie curent, SUA a impus sancțiuni împotriva a 21 de persoane și entități implicate în acte de corupție în R. Moldova. Printre acestea se numără Ilan Șor, Vladimir Plahotniuc și mai multe persoane asociate acestora.

Articole asemănătoare

Back to top button