fbpx

Igor Grosu va fi dat în judecată de o deputată BCS. Vezi motivul

Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Diana Caraman, îl va da în judecată pe Președintele Parlamentului, Igor Grosu. Anunțul a fost făcut de parlamentară în cadrul ședinței Legislativului, de joi, 24 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Caraman a anunțat în debutul ședințe că-l dă în judecată pe spicherul, Igor Grosu, pentru acuzațiile denigratorii în adresa sa. Asta după ce Grosu a anunțat că Diana Caraman ar face parte dintr-o grupare de infractori, la ședința din 6 octombrie a Parlamentului Republicii Moldova.

Dacă azi eu îl voi numi pe domnul Grosu corupt, care în Ministerul Educației a răspuns de examenul de bacalaureat și știm cum se decideau întrebările despre BAC, aceasta va fi opinia mea sau învinuire?”, a menționat Diana Caraman.

Igor Grosu a venit și el cu o replică la acuzația adusă de Caraman: „Unicul regret al meu atunci când am gestionat acest proces cu Bac-ul este că nu am fost suficient de atent și mulți din cei care au mai copiat au ajuns chiar și în sala asta. Dacă eram mai atent, poate nici nu ajungeau să facă studii superioare”.

Ea susține că deja i-a trimis o cerere prealabilă lui Igor Grosu, însă a primit un răspuns în scris de la Direcția juridică a Parlamentului precum că schimbul de replici în Parlament reprezintă parte a luptei politice și declarațiile nu pot fi motiv de adresare în judecată.

Articole asemănătoare

Back to top button