fbpx

hartă | Cazurile de COVID-19, înregistrate într-un an în regiunile Republicii Moldova. Raionul cu până la 1000 de infectări

La un an de la debutul pandemiei în Republica Moldova, un singur raion avea înregistrate mai puțin de 1000 de infectări. Este vorba despre Basarabeasca – cel mai mic raion după numărul populației – unde de pe 7 martie 2020 până pe 7 martie 2021 se confirmă 857 de cazuri de COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aproape jumătate dintre toate îmbolnăvirile confirmate pe teritoriul Republicii Moldova în perioada indicată se atestă în capitală. În perioada indicată, dintre cele 195.252 de îmbolnăviri, 85.185 erau în municipiul Chișinău. Peste 6000 de pacienți fost diagnosticați la Bălți, iar mai mult de 5000 – la Ialoveni.

Cumulativ, în UTA Găgăuzia (Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești) erau 5499 de îmbolnăviri. În același timp, numărul bolnavilor diagnosticați timp de un an în toate raioanele controlate de autoritățile neconstituționale din stânga Nistrului depășește 32.000.

În raioanele marcate cu galben sunt între 1000 și 5000 de îmbolnăviri. De menționat este faptul că harta nu reprezintă raportul dintre numărul populației și cazurile de infectare, ci se referă doar la numărul pacienților diagnosticați.

Harta nu se referă la raportul dintre numărul populației și cazurile de infectare cu noul coronavirus. Sunt reflectate doar statisticile privind numărul de persoane care s-au infectat în fiecare dintre regiuni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

hartă | Regiunile din Republica Moldova unde s-au înregistrat cele mai multe și cele mai puține decese provocate de COVID-19

Articole asemănătoare

Back to top button