fbpx

Greceanîi a invitat la o nouă ședință membrii Guvernului interimar. Ce a discutat de această dată șefa Legislativului cu miniștrii?

Greceanîi a invitat membrii interimari ai Guvernului din nou la ședință. Subiectul abordat a fost și de această dată legat de pandemie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit șefei Legislativului, s-a discutat despre efectele stării de urgență. De asemenea, printre temele discutate a fost și procesul de imunizare, dar și aprovizionarea Republicii Moldova cu vaccin.

„Potrivit datelor statistice prezentate de oficialii din cadrul Executivului, se atestă o diminuare a numărului de noi cazuri de infectare. Acest fapt demonstrează eficiența măsurilor prevăzute de Hotărârea Parlamentului privind instituirea stării de urgență și impactul pozitiv al vaccinării” consideră Greceanîi.

De menționat este că ședința nu a fost prima de acest gen. Președinta Parlamentului invită miniștrii interimari la ea în birou frecvent în ultima perioadă, punctând că ședințele au loc în contextul situației pandemice. În același timp, la unele întruniri sunt prezenți și alți funcționari. Bunăoară, primarul capitalei, Ion Ceban, a venit la una dintre întrevederi acum câteva săptămâni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button