fbpx

Grădinițele din capitală vor fi conectate la căldură de miercuri, 19 octombrie

Grădinițele din capitală vor fi conectate la căldură începând de miercuri, 19 octombrie. Anunțul a fost făcut de Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Grădinițele sunt conectate la agentul termic atunci când temperatura aerului din interior înregistrează o medie mai mică de +18°C. Astfel, 90% din managerii instituțiilor au solicitat conectarea acestora la agentul termic”, a spus Andrei Pavaloi.

Amintim că primarul capitalei, Ion Ceban, a cerut marți, 18 octombrie, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, ca grădinițele și spitalele municipale să fie conectate la agentul termic cel târziu pe 24 octombrie.

„Toate instituțiile de învățământ sunt pregătite pentru a fi conectate la căldură. Avem câteva zile la dispoziție pentru a conecta instituțiile de învățământ, grădinițele în primul rând, și spitalele municipale. Rugăm viceprimarii să asigure conectarea acestora la agentul termic nu mai târziu de luni, săptămâna viitoare. Noi plătim pentru acest lucru. Chiar dacă este scump, nu putem să riscăm”, a spus Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button