fbpx

foto | „Vom impulsiona proiectele de infrastructură”. Maia Sandu, după întrevederea cu directoarea Băncii Mondiale

Banca Mondială este deschisă să ofere, în continuare, asistență pentru Republica Moldova, iar un nou cadru de parteneriat va fi elaborat în timpul apropiat. Declarația îi aparține șefei statului, Maia Sandu, oferită după întrevederea cu noua directoare a Băncii Naționale, Inguna Dobraja.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am avut astăzi o discuție productivă cu noua directoare de țară a Băncii Mondiale, Inguna Dobraja. Am abordat cele mai importante subiecte ce țin de cooperarea țării noastre cu Banca Mondială, accentuând că noua guvernare de la Chișinău are un program orientat să transforme calitativ Republica Moldova, iar partenerii de dezvoltare sunt invitați să ne susțină în acest sens”, a menționat președinta pe pagina sa de Facebook.

„Printre domeniile de interes reciproc, unde mizăm pe sprijinul Băncii Mondiale, am menționat agricultura, energetica, mediul, dar și sistemul de protecție socială, sănătatea și digitalizarea”, a mai zis Maia Sandu.

Banca Mondială este deschisă să ofere asistență pentru Republica Moldova, un nou cadru de parteneriat urmând să fie elaborat în timpul apropiat. Pentru a face cooperarea mai eficientă, s-a decis că este nevoie de consolidarea capacităților de implementare a proiectelor în derulare și a celor noi.

„Aceasta ne va permite să asigurăm realizarea tuturor lucrărilor în termenele stabilite”, a conchis șefa statului.

De asemenea, s-a convenit să fie impulsionate activitățile ce vizează proiectele de infrastructură, care sunt cele mai așteptate de cetățeni.

Foto: Maia Sandu via Facebook
Foto: Maia Sandu via Facebook
Foto: Maia Sandu via Facebook
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button