fbpx

foto, video | Un tânăr de 21 de ani s-a filmat în timp ce conducea cu 120 km/h prin parcul Valea Morilor

Un șofer a fost surprins cum pune în pericol siguranţa publică de pe străzile din capitală. Acesta, fiind urmărit de sute de oameni pe Instagram şi TikTok, nu a ezitat să le arate că poate depăşi limitele, semn că este dispus să achite şi eventualele amenzi care nu-l ustură.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Şoferul de 21 de ani şi-a luat câţiva prieteni la bordul unui Mercedes-Benz S 500 (W 220) şi a intrat cu acesta în parcul Valea Morilor, deşi în 2020 Primăria a precizat că accesul maşinilor va fi blocat în zonă. Acolo l-a accelerat până la viteze de peste 120 km/h şi încă personal filmând asta, scrie autoblog.md.

Acțiunile ar fi avut loc în noaptea de 27 septembrie. Imaginile au fost expediate de un cititor care şi-a dorit să rămână anonim.

Iar cel mai recent şi-a etalat V8-ul printr-o curte de blocuri, unde a demonstrat din nou că-i place viteza, fiind indiferent de faptul că un copil sau un animal i-ar fi putut ieşi pe neașteptate în cale.

Ulterior, tânărul și-a pus profilul de Instagram la mod privat, publicând un story în care „mulțumeste” celor care au trimis imaginile presei.

Foto: autoblog.md

Articole asemănătoare

Back to top button