fbpx

foto, video | O fabrică din Bălți, cât pe ce să fie cuprinsă de flăcări. Focul a mistuit o construcție din preajmă

O fabrică din Bălți era cât pe ce să fie cuprins de flăcări după ce într-o construcție din preajmă s-a produs un incendiu. Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:56. Salvatorii au stabilit că arderea a izbucnit într-o încăpere cu suprafața de 108 metri pătrați.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, care au reușit localizarea arderii către ora 03:34. Incendiul a fost lichidat la ora 05:58, iar flăcările au distrus 60% din construcție și mai multe bunuri materiale din interior. Totodată, în timpul intervenției, salvatorii au evacuat o butelie de gaz din interiorul încăperii, evitând astfel producerea unei explozii.

De asemenea, focul a afectat fațada și un climatizor de pe peretele clădirii din preajma, iar datorită intervenției incendiul nu a obținut răspândire spre fabrica de croitorie cu două nivele. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: IGSU

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button