fbpx

foto, video | Două accidente cu implicarea mașinilor de taxi s-au produs noaptea în capitală. O persoană, transportată la spital

Două accidente cu implicarea mașinilor de taxi s-au produs în această noapte în capitală. Primul a avut loc după miezul nopții, al doilea – spre dimineață, iar în urma impacturilor, o persoană a fost transportată la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați la ora 00:53 despre faptul că două vehicule s-au tamponat pe str. Mihai Eminescu. La fața locului s-a stabilit că un Mercedes, condus de un tânăr de 19 ani, a lovit o Toyota ce aparține unei firme de taxi, la volanul căreia se afla un bărbat de 22 de ani. Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit, iar șoferul care a provocat impactul riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1500 de lei.

Foto: deschide.md

Celălalt accident a acut lor la ora 05:57, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Grigore Ureche. Potrivit oamenilor legii, un taxi de model Toyota și o mașină de marca Dacia s-au tamponat. Vehiculele erau conduse de bărbați de 38 și 57 de ani, iar pasagera din Toyota, de 36 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Oamenii legii au pornit o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Șoferul vinovat de producerea accidentului va fi pedepsit în funcție de traumatismele pe care le-a suportat victima.

Foto, video via Telegram
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button