fbpx

foto | Un alt accident tragic: Un bărbat a decedat, iar 9 persoane au ajuns la spital după ce două automobile s-au ciocnit la Călărași

Un alt accident tragic a avut loc în țară, de data aceasta – în localitatea Bahmut, raionul Călărași. După ce două automobile s-au ciocnit, un tânăr s-a stins din viață, iar nouă persoane au suferit diverse traumatisme.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform celor spuse de poliție, șoferul unui BMW seria 5 ar fi circulat cu o viteză prea mare, a depășit neregulamentar un alt BMW-520 și a pierdut controlul volanului, tamponându-se lateral de automobil. În urma ciocnirii, cele două mașini s-au răsturnat – una în afara carosabilului.

„În jurul orei 03:30, la IP Călărași a parvenit informația. În urma accidentului, nouă persoane din ambele automobile au primit leziuni corporale și un bărbat în vârstă de 29 ani care se afla în automobilul BMW 520 a decedat la fața locului”, ne-a spus ofițera de presă a IP Călărași, Cristina Vicol.

Menționăm că persoanele rănite, identitatea cărora acum nu se stabilește, au fost transportate la Spitalul Raional Călărași. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button