fbpx

foto | Ție care îți place mai tare? Locuitorii capitalei, îndemnați să aleagă ce logo va avea aniversarea de 585 de ani a Chișinăului

Locuitorii capitalei sunt îndemnați să aleagă care logo va reprezenta aniversarea de 585 de ani de la prima atestare documentară a Chișinăului. Municipalitatea a publicat versiunile pe care le-au realizat participanții la concursul lansat anterior.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Participanții la concursul pentru elaborarea logo-ului Chișinău-585 urmau să țină cont de istoria, cultura, viața Chișinăului de astăzi și de altă dată, iar ideile lansate trebuie să fie creative, inovative și să corespundă evenimentului.

Actualmente, operele lor pot fi văzute pe pagina de Facebook a Primăriei capitalei, dar și pe cea a Direcției generale economie, comerț și turism. Astfel, până pe data de 21 aprilie 2021, poți aprecia și vota varianta care te-a impresionat cel mai mult.

De asemenea, internauții sunt rugați să lase și un comentariu în care să relateze de ce le-a plăcut varianta, să aprecieze pagina Visit Chișinău și să distribuie logoul preferat.

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button