fbpx

foto | Scrisoarea unei fetițe de 11 ani către deputații din Moldova: „Vreau să îmi văd viitorul aici”

Zilele trecute, Parlamentul țării noastre și-a deschis larg ușile pentru cei care doresc să vadă cum muncesc deputații. Maria este una dintre micuții și micuțele care s-au arătat interesați de acest lucru, astfel – nu a ratat să facă o vizită în Legislativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce a făcut cunoștință cu tot ceea ce reprezintă Parlamentul, copila de 11 ani a decis să lase și un mesaj deputaților, prin care îi îndeamnă să facă ordine în țară.

„Să se facă ordine în oraș, să fie depusă legea de a face curățenie, fără aerul de tutun și, după părerea mea, câinilor vagabonzi le trebuie un cămin, deoarece terorizează oamenii.

La școli – profesori, la grădințe – educatori. Fără furtul banilor, de ajutat oamenii nevoiași, de oferit cămin oamenilor străzii. Poliția să fie vigilentă și corectă.

– Stop contrabandei;

– Stop furtului;

– Stop uciderii;

– Stop războaielor.

Să punem stop tuturor problemelor și să luptăm pentru libertate. Republica Moldova trebuie să fie un stat independent unde poporul să aleagă. Aș dori ca în țara mea să fie mai multe locuri de muncă ca tinerii să rămână în țară.

Vreau să mă mândresc cu țara mea. Vreau să îmi văd viitorul aici. Cu drag, Maria Lazăr, 11 ani. Îmi iubesc țara, dar aș vrea schimbări”, a scris Maria.

Angajații Legislativului au reacționat la acest mesaj: „Maria și-a început vacanța de toamnă cu o vizită la Parlament și a lăsat și un mesaj deputaților. Te mai așteptăm cu drag în vizită!”.

Articole asemănătoare

Back to top button