fbpx

foto | Poliția, ANTA și Fiscul au tras șoferii pe dreapta. Ce încălcări au depistat?

Astăzi, Inspectoratul Național de Patrulare, în comun cu Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Națională Transport Auto au desfășurat un șir de măsuri pentru disciplinarea conducătorilor auto. Astfel, mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta, iar fiecare instituție a făcut verificările corespunzătoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspectoratul Național de Patrulare transmite că printre cele mai des întâlnite abateri se numără: încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor, depășirea limitei de viteză, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere.

La fel, s-a mai constatat încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane și mărfuri, omiterea eliberării pe traseu a biletului de călătorie în transportul urban în comun ori în transportul rutier de persoane și desfăşurarea activităţii de întreprinzător fără înregistrare la organul înregistrării de stat sau la o altă autoritate publică competentă.

Prin asemenea măsuri, polițiștii de patrulare își propun  să reducă numărul accidentelor rutiere și să asigure securitatea transportului de pasageri.

Articole asemănătoare

Back to top button