fbpx

foto | Moldovence, reținute după ce au pozat nud la un balcon din Dubai. Imaginile, distribuite intens online

Mai multe persoane au fost acuzate de indecență și reținute de Poliția din Dubai după ce filmări cu femei goale care pozau la un balcon au fost intens distribuite online la sfârșitul săptămânii trecute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imagini și videoclipuri care arătau peste zece femei complet dezbrăcate, la balconul unei clădiri din cartierul luxos Marina, au provocat un șoc în Emiratele Arabe Unite, unde chiar și un sărut în public se pedepsește cu închisoarea, relatează Sky News.

Printre cele 40 de persoane reținute de oamenii legii se numără și fete din Ucraina, Republica Moldova, dar și Belarus, relatează life.ru.

Menționăm că în Emiratele Arabe Unite, încălcarea legii privind decența în public se pedepsește cu până la șase luni de închisoare și o amendă de aproximativ 1000 de euro, scrie Digi24.ro.

Distribuirea unui material pornografic se pedepsește, de asemenea, cu închisoarea și amenzi usturătoare, în conformitate cu normativele din această țară, bazate pe legea islamică.

O publicație locală a spus că incidentul ar fi făcut parte dintr-o „campanie publicitară”, însă nu au fost date detalii în această direcție.

„Astfel de comportamente inacceptabile nu reflectă valorile și etica societății noastre”, se menționează în declarația poliției.

Menționam că persoanele din imaginile de mai jos nu sunt originare din Republica Moldova, însă fac parte din grupul reținutelor.
Foto: life.ru

Articole asemănătoare

Back to top button