fbpx

foto | Ministerul de Interne, recomandări de securitate în caz de deconectări de la energia electrică

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că Poliția Republicii Moldova, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliţia de Frontieră au pregătit un ghid de recomandări pentru protecția cetățenilor în cazul deconectărilor de la energia electrică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Republica Moldova se confruntă cu provocări majore, manifestate prin intermediul războiului hibrid. Astăzi a ajuns o normalitate să rămânem în beznă, din cauza atacurilor furibunde ale Rusiei asupra infrastructurilor civile și oamenilor de rând din Ucraina. În această situație, trebuie să fim pregătiți în orice moment să înfruntăm din nou întunericul”, comunică MAI.

Foto: MAI
Foto: MAI
Foto: MAI
Foto: MAI

Angajații Ministerul Afacerilor Interne asigură că toate forțele subdiviziunilor sistemului s-au mobilizat pentru acordarea suportului și siguranței fiecărui cetățean. În caz de necesitate, apelați la numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist, carabinier sau pompier.

„MAI este alături de cetățeni, gata să ofere suport indiferent de situație iar subdiviziunile MAI sunt permanent la datorie, în prima linie și rămân dedicați pentru siguranța cetățeanului. MAI îndeamnă cetățenii să rămână uniți, pentru că unitatea este puterea țării noastre. Rezistăm împreună”, conchide instituția.

Articole asemănătoare

Back to top button