fbpx

foto | La o grădiniță din capitală, copiii ar fi mâncat pește cu viermi și alte produse alterate: Apelul făcut de fosta directoare a instituției

O fostă directoare a Grădiniței nr. 177, din sectorul Ciocana al capitalei, a sesizat Președinția cu puțin timp în urmă, dezvăluind că, în instituția în care a activat, copii ar fi hrăniți cu produse alterate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre acest lucru a fost anunțat într-un comunicat al Președinției Republicii Moldova, care a publicat și imagini prezentate de femeie.

Așadar, din fotografiile anexate depistăm că peștele este infestat cu viermi, carnea de curcan (adusă din Ucraina) este în stare avansată de alterare, pâinea – cu mazut și elemente metalice.

„Iată meniul oferit copiilor de către funcționarii din sectorul Ciocana. Cu două ore în urmă, la Președinție a fost o fostă directoare a grădiniței… concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe”, se arată în comunicat.

La Președinție, de urgență au fost convocați reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA, pentru a interveni imediat și a stopa „actul criminal”.

Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu doi ani în urmă. Problema va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Articole asemănătoare

Back to top button