fbpx

foto | Ion Chicu le-a promis antreprenorilor din Șoldănești dezvoltarea infrastructurii rutiere. Când se vor face investițiile?

Premierul a vizita ieri o fabrică de pâine și una care procesează semințe de porumb din raionul Șoldănești. Acesta a discutat cu directorii despre probleme cu care se confruntă și i-a asigurat de sprijinul Guvernului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ion Chicu le-a vorbit antreprenorilor despre intențiile Guvernului de a investi masiv în dezvoltarea infrastructurii rutiere în anul 2020. El a precizat că pasul va simplifica gestionarea afacerilor și le va reduce costurile de transport, dar și va determina atragerea investițiilor industriale în raioanele Republicii Moldova, crearea locurilor de muncă stabile și bine plătite, precum și creșterea bunăstării sociale.

„Aveți tot sprijinul nostru în cazul în care decideți să vă extindeți și să generați mai multe locuri de muncă pentru oamenii din zonă”, i-a spus Chicu directorului uneia dintre companii.

Fabrica de pâine pe care a vizitat-o premierul împlinește anul acesta 25 de ani de la fondare și are 90 de angajați care produc circa 10 tone de pâine și produse de cofetărie, iar întreprinderea care procesează semințele de porumb exportă circa 70% din produsele sale.

Articole asemănătoare

Back to top button