fbpx

foto, update | Ion Ceban ar fi fost surprins în Egipt, într-o vacanță. Ce spune Primăria

Primarul Capitalei, Ion Ceban, ar fi plecat în străinătate, într-o vacanță împreună cu familia. TV8 a intrat în posesia unor fotografii din care se înțelege că edilul s-ar afla la mare, pe un litoral din Egipt. Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari, a declarat că Ceban nu se află la muncă, fără să ne ofere alte detalii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

UPDATE, ORA 12:25: După ce presa a publicat informația că Ceban s-ar afla în Egipt, edilul a decis să posteze, pe pagina sa de Facebook, mai multe poze prin care confirmă că este în vacanță cu familia.

„Impresionați de istoria civilizațiilor alături de copii. Depănăm istorii și răsfoim file ale Egiptului antic. Anterior le-am vorbit doar din cărți, acum am putut vedea pe viu piramidele. În câteva zile cu familia am cutreierat locurile din Egipt”, a scris Ceban.

Fotografiile au fost trimise de către un cititor al sursei citate. Potrivit acestuia, fotografiile au fost făcute pe litoralul din Egipt.

De menționat este faptul că Ceban nu ar fi anunțat că pleacă în concediu.

„Primarul nu este astăzi la lucru, atât pot să spun. Când va reveni dumnealui la muncă va răspunde la toate întrebările”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Natalia Ixari, fără a preciza când va reveni Ceban la muncă.

Amintim că, ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău de luni, 10 ianuarie, a fost condusă de viceprimarul Ilie Ceban.

Deși a postat pe Facebook imagini din scuarul Teatrului Mihai Eminescu, Ion Ceban nu apare în nicio fotografie.

Am încercat să luăm o reacție de la primarul Ion Ceban, însă telefonul acestuia este deconectat sau se află în afara ariei de acoperire.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button