fbpx

foto | Indivizii care ar fi împușcat un cerb nobil în rezervația Codrii au fost identificați. Ce pedeapsă riscă cei trei bărbați?

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 37 ani, locuitori ai satului Horodca, raionul Ialoveni, sunt bănuiți că ar fi împușcat un cerb nobil pe teritoriul rezervației naturale Codrii. Cazul a avut loc pe 23 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați de pădurar. Acesta le-a comunicat că a depistat o căruță în care se afla un cerb împușcat în extravilanul satului Lozova. Poliția a pornit o cauză penală, iar în urma măsurilor de investigație întreprinse au fost identificați bănuiții.

În cadrul perchezițiilor, de la domiciliile acestora au fost ridicate trei arme de foc cu țeavă ghintuită, deținute legal. De asemenea, în timpul cercetării suplimentare, pe teritoriul rezervației Codrii a fost depistat un glonte.

Expertiza urmează să stabilească dacă arma din care a fost efectuată împușcătura aparține unuia dintre bănuiți. Actualmente, bărbații sunt cercetați în libertate, fiind pasibili de răspundere penală. Dacă vina lor va fi demonstrată, aceștia riscă amendă maximă de 850 de unități convenționale sau cel mult trei ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button