fbpx

foto | Două automobile au luat foc în capitală: Au intervenit două echipaje de pompieri

Angajații IGSU au intervenit pentru a stinge două automobile în municipiul Chișinău și Cahul. Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au stins flăcările, care au cuprins două automobile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz a avut loc în municipiul Cahul, pe strada Dragoş Vodă, nr. 73. Aici, salvatorii au intervenit la ora 02:23 pentru a stinge automobilul de model Toyota Auris, care se afla într-un garaj amenajat cu bucătărie.

În urma arderii focul a distrus autovehiculul în totalitate, mai multe bunuri materiale păstrate în interior și 60% din acoperișul garajului. Datorită intervenției angajaților Inspectoratului, a fost salvată bucătăria.

Victime nu au fost raportate.

A doua intervenție a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie, în municipiul Chișinău pe strada Ciuflea, nr. 1. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 07:22.

La fața locului s-a deplasat o echipă de salvatori. Ajungând, angajații IGSU au stabilit că un automobil de model Daewoo Lanos a fost afectat de foc. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 07:24.

Incendiul a fost lichidat la ora 07:40. Potrivit IGSU, flăcările au distrus salonul automobilului Daewoo, fiind afectată și aripa din spate a unui alt automobil de model Honda Civic, parcat în preajmă. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele cazurilor urmează a fi stabilite de specialiști.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button