fbpx

foto | Cu trei camere foto, baterie mai puternică și disponibile în 4 și 6 culori: Apple a lansat noile iPhone-uri 11

Apple a lansat ieri noile smartphone-uri, în cadrul unui eveniment în care au fost oferite detalii despre prețul telefoanelor și ce caracteristici au. Astfel, iPhone 11 și iPhone 11 Pro vor fi disponibile în magazine începând cu 20 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

iPhone 11 este produs 6 culori și are un display de 6,1 inch. Are două camere de 12 MP, una dintre ele cu unghi ultra larg, care va permite realizarea fotografiilor ample. De asemenea, va avea un Night Mode, care se va activa pentru a putea realiza fotografii când nu este suficientă lumină. Bateria telefonului va rezista cu o oră mai mult decât cea a iPhone-ului XR, spune Apple. Va rula pe un procesor Apple A13 Bionicși va costa 699 de dolari.

iPhone 11 Pro va avea trei camere foto de 12 MP: unghi normal, unghi ultra larg și telefoto. Bateria noului smartphone va dura cu patru ore mai mult decât iPhone XS. Telefonul va fi cu 5 ore mai rezistent decât iPhone XS Max și va fi disponibil în 4 culori: midnight green, space grey, silver și gold, transmite libertatea.ro. iPhone 11 Pro va rula tot pe un procesor Apple A13 Bionic, despre care compania spune că este mai eficient ca niciodată. Prețul iPhone-ului 11 Pro va porni de la 999 dolari, iar pentru un iPhone 11 Pro Max doritorii vor scoate din buzunare cel puțin 1099 de dolari. Precomenzile vor fi acceptate de vineri, 13 septembrie.

În cadrul evenimentului de marți, Apple a lansat și noul model de iPad, cu un ecran mai mare, de 10,2 inch. Are un procesor A10 Fusion, iar prețurile vor porni de la 329 de dolari. Totodată, se știe că pe 1 noiembrie, va fi lansat și noul serviciu de streaming Apple TV, care va costa 5 dolari pe lună, ceea ce înseamnă că va fi cel mai ieftin decât rivalii de pe piață. Disney Plus costă 7 dolari pe lună, Amazon Prime Vide – 7 dolari pe lună, Hulu – 6 dolari pe lună pentru planul de bază, în timp ce Netflix și HBO oferă fiecare servicii pe abonamente mai mari de 10 dolari.

Articole asemănătoare

Back to top button