fbpx

foto | Cinci persoane au fost evacuate, iar două au ajuns la spital după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus acoperișul locuinței

În noaptea de 26 ianuarie, pompierii din cadrul IGSU au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Petricani din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 23:57.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, trei echipaje de salvatori au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp și au stabilit că flăcările au cuprins o casă bătrânească. Datorită intervenției prompte, cinci persoane au fost evacuate din interiorul locuinței, iar pompierii au reușit localizarea arderii către ora 00:39, evitând răspândirea focului.

În urma incendiului au fost deteriorate mai multe bunuri materiale din interiorul casei, iar flăcările au distrus complet acoperișul. Două persoane care au fost evacuate din încăperea afectată, un bărbat în vârstă de 54 și o femeie de 77 de ani, s-au intoxicat cu produsele de ardere și au fost transportate de urgență la spital.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU

Articole asemănătoare

Back to top button