fbpx

foto | Cât Chișinăul este încălzit de soare, traseele de la nordul țării au fost cuprinse de zăpada. Șoferii, atenționați că s-a format lunecuș

În timp ce în soarele încălzește capitală, iarna își revindecă drepturile la nordul țării. Pe parcursul nopții în mai multe raioane a nins, iar pe trasee s-a format lunecuș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, fenomenul s-a înregistrat traseele din Chișinău, Bălți, Fălești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Briceni, Edineț, Ocnița, Rezina, Drochia, Glodeni, Rîșcani, Florești, Călărași și Strășeni. Acolo a intervenit tehnica specializată, care a executat lucrări de patrulare, curățare, dar și a împrăștiat antiderapant.

Conform ASD, actualmente nu există sectoare de drum blocate din cauza nămeților. Totuși, circulația pe traseele naționale se desfășoară în condiții de iarnă.

Așadar, șoferii sunt îndemnați să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare și să își doteze corespunzător vehiculele. În cazul dificultăților în trafic, aceștia pot solicita intervenția drumarilor apelând 0222255-30; 022748961 sau 060477117.

Foto: Camerele ASD
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button