fbpx

foto | „Am sărbătorit la capătul lumii”. Dodon a plecat pe insulele Sahalin și Kurile, de ziua sa de naștere

A plecat „la capătul lumii” să-și sărbătorească ziua de naștere. Este vorba despre liderul socialiștilor, Igor Dodon, care a ținut să le arate urmăritorilor săi vacanța pe care și-a organizat-o împreună cu familia. Fostul șef al statului a ales să plece într-o destinație neobișnuită, în nordul Oceanului Pacific, pe insulele Sahalin și Kurile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj, pe pagina sa de Facebook, Dodon le-a mulțumit internauților pentru felicitări. Totodată, a profitat de ocazie și a atașat câteva fotografii din călătorie. În același timp, a calificat destinația drept un loc remarcabil.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitari… . În acest an am sărbătorit ziua mea de nastere la „capătul lumii”, într-un loc remarcabil, foarte frumos și liniștitor – pe insulele Sahalin și Kurile”, a scris Dodon.

Foto: Igor Dofon/FB

Totodată, socialistul a afirmat că a profitat de escapada în nordul Oceanului Pacific și a meditat.

„A fost un prilej extraordinar pentru odihnă și pentru meditații”, a punctat Igor Dodon.

Foto: Igor Dodon/FB

Menționăm că, la 18 februarie, Dosar Media a scris că Dodon se află, la o distanță de circa opt mii de kilometri de Republica Moldova. Mai exact, ar fi vorba despre insula Iturup din Rusia.

Familia Dodon ar fi cazată la hotelul de lux „Янкито”. Cazarea ar costa 35 de mii de ruble pe noapte, adică aproximativ 400 de euro.

Totodată, jurnaliștii ruși scriu că hotelul aparține companiei rusești „Гидрострои”, iar acolo se odihnesc și înalții oficiali din Federația Rusă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button