fbpx

foto | Accident în lanț pe un traseu din țară: Trei automobile au fost grav avariate după ce s-au tamponat pe un drum care se repară

Un accident grav s-a produs astăzi, în jurul orei 12:15, în apropierea localității Chirsova din Găgăuzia. Trei automobile s-au tamponat, iar mai multe persoane au ajuns la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Serviciul de presă al Direcției de Poliție din Găgăuzia a declarat pentru ZUGO că, un bărbat de 27 de ani din capitală, fiind la volanul unui Audi, nu a ținut cont de mai mulți factori și a lovit cu mașina, din spate, un alt vehicul de model Opel, condus de un locuitor al municipiului Comrat în vârstă de 44 de ani. Mașina tamponată staționa la semnalul roșu al semaforului, aflându-se în fața unei porțiuni de traseu unde se efectuează lucrări de reparație.

Ca urmare, automobilul de model Opel s-a izbit de un alt vehicul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 56 de ani din localitatea Congaz.

Oamenii legii ne-au comunicat că toți pasagerii din automobilul de model Audi au fost transportați la spital, dar nu au precizat numărul exact al victimelor. Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de responsabili.

Foto: DP Găgăuzia

Articole asemănătoare

Back to top button