fbpx

foto | „A încetat să bată inima colegei noastre. Ne va lipsi enorm”. Medic de familie din capitală, răpus de COVID-19

Un medic de familie care activa în sectorul Buiucani din Chișinău a fost răpus de COVID-19. Anunțul a fost făcut luni, 29 noiembrie, în cadrul ședinței Primăriei, de către șeful adjunct al direcției generale asistență socială și sănătate, Boris Gîlcă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cu regret, chiar ieri a decedat o colegă de-a noastră, un medic de familie din sectorul Buiucani. Probabil avem aici și o problemă cu faptul că nu am demarat mai rapid revaccinarea cu doza a treia”, a menționat Boris Gîlca.

Totodată, colegii medicului de la IMSP Asociaţia Medicală Teritorială Buiucani a venit cu un mesaj de condoleanțe pe Facebook.

„Adio, dragă Ala Gratii …Astăzi a încetat să bată inima colegei noastre, Ala Gratii. De acum încolo nu o vom mai caută la telefon sau acasă, ci doar în inimile noastre – singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Ala Gratii a activat în calitate de medic de familie în cadrul AMT Buiucani, mai mult de 30 de ani. A fost o colegă bună și un medic excepțional. Ne va lipsi enorm. Condolențe familiei. Odihnească-se în pace! Sicriul cu trupul neînsuflețit al Alei Gratii va fi depus marți, 30 noiembrie, la Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, între orele 11.00-12.30”, se arată în mesaj.

Foto: ZUGO

De asemenea, șeful adjunct al direcției generale asistență socială și sănătate susține că numărul infectărilor cu COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali crește tot mai mult.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button