fbpx

Familiile cu venituri mici, ajutate material de municipalitate. Ce sumă au primit părinții pentru a-și pregăti copiii de școală?

Cele 6300 de familii defavorizate din municipiul Chișinău, care educă copii de vârstă școlară, vor primi ajutoare materiale unice pentru pregătirea elevilor de noul an de studii 2019-2020.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre suma de 700 de lei pe care o vor primi familiile fără venituri sau cu venituri mici, conform minimului de existență. De alocație vor beneficia familiile cu trei și mai mulți copii, cele monoparentale și în care unul din părinți este cu grad de dizabilitate, familiile care au statut de tutore/curatelă (cu părinți decedați, lipsiți de drepturile părintești, inapți de muncă, neangajați în câmpul muncii).

Lista a fost întocmită în baza datelor oferite de instituțiile de învățământ, coordonate cu Direcțiile educație, tinerey și sport din sectoare.

Ajutorul material este destinat persoanelor cu domiciliul sau reședința în municipiul Chișinău, care educă copii cu vârsta de până la 18 ani.

Plățile pot fi ridicate prin intermediul oficiilor Î.S. „Poșta Moldovei”, începând cu data de 06.08.2019 până la 02.11.2019.

Articole asemănătoare

Back to top button