fbpx

Făcea curat într-atât de „bine”, încât din casă dispăreau bijuterii din aur și bani. O menajeră de 40 de ani, cercetată penal pentru furt din locuință

O femeie în vârstă de 40 de ani, originară din raionul Leova, a fost reținută de oamenii legii și este cercetată penal pentru comiterea unui furt din locuință în proporții deosebit de mari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La data de 27 iulie, o femeie în vârstă de 30 de ani s-a adresat la inspectoratul de poliție, comunicând că din casa în care locuiește cu familia sa dispar bijuterii din aur și bani.

În acest context polițiștii au dispus un șir de măsuri speciale de investigații pentru stabilirea circumstanțelor, iar în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială rezonabilă că infracțiunea este comisă de către menajeră, care era angajată de o lună de zile de către proprietari.

Se pare că pe parcursul unei luni de zile, având acces liber în locuință, în timp ce făcea curățenie, femeia ar fi sustras bijuteriile din aur și mijloace financiare, cauzând proprietarilor un prejudiciu în sumă de 361.000 de lei.

Menajera a fost condusă la inspectorat pentru audieri, iar, ulterior, aceasta și-a recunoscut vinovăția. Aceasta a spus că bijuteriile sustrase le vindea la o doamnă, obținând profit din această „afacere”.

Femeia este cercetată penal pentru furt în proporții mari, iar dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă să stea închisă de la 7 la 12 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button