fbpx

Ex-deputatul român Cristian Rizea a fost denunțat pentru escrocherie

Fostul deputat român Cristian Rizea a fost denunțat pentru escrocherie. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de procurorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În privința lui Cristian Mihai Rizea a fost depusă o plângere de către Vladimir Dachi la organul de urmărire penală a Inspectoratului de Politie Centru. Sesizarea dată a fost examinată în cadrul unui proces penal, prin prisma pretinselor acțiuni de escrocherie.

La moment, materialele procesului penal enunțat au parvenit la Procuratura mun. Chisinau Oficiul Centru cu propunerea de a nu porni urmărirea penală, din lipsa elementelor constitutive ale unei componente de infracțiune.

Prin urmare, procurorii urmeaza să se expună pe marginea acestei propuneri a organului de urmarire penală de refuz în pornirea unui dosar penal, despre care fapt vom informa.

Precizăm ca, în speta e vorba de un proces penal și nu de un dosar penal, pentru a nu admite anumite confuzii și a duce opinia publică în eroare”, a comunicat Mariana Cherpec pentru ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button