fbpx

Doliu la Teatrul Național „Eugen Ionesco”. Un actor a murit înecat în Nistru: „Urma să împlinească 25 de ani”

Doliu la Teatrul Național „Eugen Ionesco”. Actorul Ioan-Cristi Vlad a murit înghițit de apele Nistrului. Petru Vutcărău, regizorul și directorul Teatrului Național „Eugene Ionesco”, în echipa din care făcea parte și tânărul, a scris pe Facebook că acesta urma să împlinească mâine 25 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„S-a stins din viață în dimineața aceasta, „îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că mâine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere…”, a scris acesta.

Și alți colegi, spectatori în sală la premiera documentarului „Zbor”, în seara zilei de ieri, unde s-au salutat pentru ultima dată cu Ioan-Cristi, s-au arătat consternați de vestea tristă. Tânărul actor a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP).

Deși a crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, tânărul a ales să facă Informatică după liceu, dar în scurt timp a înțeles că vrea să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind actorie.

Ministerul Culturii exprimă sincere condoleanțe familiei Vlad, rudelor, colegilor, tuturor celor care l-au iubit și în inima cărora va continua să trăiască acest „copil cu suflet mare”… Zbor lin în împărăția cerului!

Foto: Ministerul Culturii

 

Articole asemănătoare

Back to top button