fbpx

Doi minori au furat o mașină din curtea unui bloc din capitală, chiar sub ochii proprietarului

Noapte cu năbădăi pentru un locuitor al capitalei. Doi minori au furat o mașină din curtea unui bloc din sectorul Rîșcani, chiar sub ochii proprietarului. Incidentul s-a petrecut în noaptea zilei de marți, 22 februarie, în jurul orei 2:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit Poliției, un bărbat de 57 de ani a alertat autoritățile, cerându-le ajutorul. Acesta a comunicat că i-ar fi fost răpită mașina parcată în curtea casei, chiar sub proprii ochi.

Proprietarul, auzind gălăgie, a privit pe geam, iar atunci a observat cum doi indivizi au urcat la volanul propriei mașini și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, oamenii legii au identificat suspecții, fiind vorba despre doi minori, originari din municipiul Bălți.

În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că au pătruns în automobil, după ce au deteriorat lacătul. Potrivit lor, au furat mașina pentru a se plimba.

Conform forțelor de ordine, tinerii nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal anterior pentru furt. Actualmente minorii sunt cercetați în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button