fbpx

doc | La mai puțin de un an după renovare, pe str. Albișoara încep din nou lucrări de reabilitare. Traficul, parțial suspendat pe un segment al arterei

Traficul pe o porțiune a străzii Albișoara va fi suspendat de pe 7 iunie până pe 3 iulie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimara Inga Ionesii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit documentului, în perioada indicată se vor efectua lucrări de „remediere a neconformităților apărute în stratul de beton asfaltic”. Porțiunea vizată este cuprinsă între intersecțiile cu străzile Petru Rareș și Mihai Viteazul.

Precizăm că a trecut puțin de un an de când strada Albișoara a fost renovată complet. Lucrările de reabilitare a arterei au costat municipalitatea 120 de milioane de lei și s-au desfășurat pe parcursul anului 2020.

În martie 2021, Primăria anunța că au fost depistate neconformități. Printre neregulile depistate se numărau borduri deteriorate, desprinderea stratului de uzură, marcaj rutier șters și fântâni de vizitare care nu erau ridicate la cota corespunzătoare.

Atunci, autoritățile locale punctau că deficiențele depistate pe strada Albișoara vor fi remediate din contul antreprenorului care a executat lucrările.

 

Articole asemănătoare

Back to top button