fbpx

doc | CSE: Iluminatul public din oraș va fi deconectat cu o oră mai devreme dimineața și conectat cu o oră mai târziu seara

Iluminatul public din oraș va fi deconectat cu o oră mai devreme dimineața (06:00) și conectat cu o oră mai târziu seara (20:00). De asemenea, vor fi elaborate planuri de optimizare a consumului de energie electrică, în special în orele de vârf ale zilei: 7:00-11:00 și 18:00-23:00, care să nu afecteze siguranța și condițiile de muncă ale angajaților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De menționat că, la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sau a altor autorități publice centrale, ÎMREI „Lumteh” va conecta iluminatul stradal, în caz de necesitate, în afara orelor prevăzute de deciziile CSE.

„În funcție de circumstanțe și condiții speciale se va purcede la deconectarea iluminatului public pe timp de noapte și/sau în zilele de odihnă”, se arată în document.

603080049-Decizia-CSE-Nr-28… by ZUGO

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a mun. Chișinău s-a convocat miercuri, 26 octombrie, în ședință, unde s-a luat act de dispoziția CSE privind măsurile de reducere a consumului de resurse energetice și evitării întreruperilor de energie electrică pe perioada situației de alertă pe piața energiei electrice.

Articole asemănătoare

Back to top button