fbpx

doc | A fost stabilit orarul examenelor de absolvire. Iată când și ce probe vor fi susținute

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a aprobat orarul examenelor de absolvire, sesiunea 2021. Acestea se vor desfășura în perioada mai-iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Absolvenții învățământului primar vor susține examenele de pe 12 până pe 20 mai. Primii vor susține proba la limba română elevii alolingvi pe 12 mai, pe 14 mai se va desfășura examenul la limba maternă (ucraineană, bulgară sau găgăuză). Testul la cunoașterea limbii de instruire va avea loc pe 18 mai, iar la matematică – pe 20 mai.

Cei de la gimnaziu urmează să scrie lucrările de pe 3 până pe 14 iunie. Testul la limba română pentru alolingvi se va desfășura pe 3 iunie, proba la matematică – pe 7 iunie, examenul la limba de instruire – pe 10 iunie, iar cel la istorie – pe 14 iunie.

Susținerea Bacalaureatului se va desfășura între 4 și 22 iunie. Primii vor susține examenul la limba română elevii alolingvi pe data de 4 iunie. Pentru ziua de 8 iunie este programat examenul la limba de instruire, iar pe 11 – cel la limba străină. Pe 15 iunie se vor susține examene la matematică, istorie, arte și sport, în funcție de profil, iar cel la disciplina solicitată – pe 18 iunie, Totodată, pe 22 iunie urmează și un examen la cunoașterea limbii și literaturii ucrainene, bulgare sau găgăuze pentru unii elevi.

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare va organiza sesiunea de examene 2021 în conformitate cu orarul și disciplinele stabilite în ordinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării nr. 1067/2020.

Orarul Examenelor de Bacalaureat 2021 by ZUGO on Scribd

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button