fbpx

Directorul Poștei Moldovei pleacă din funcție: „Un mandat foarte complex și dificil”

Pe pagina oficială a Poștei Moldovei a fost publicată adresarea directorului instituției, Vitalie Zaharia. Din mesaj deducem că acesta își încheie mandatul și pleacă din funcție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zaharia trece în revistă mai multe realizări din ultimii doi ani. De asemenea, el mulțumește echipei pentru realizată în această perioadă și dorește succes colegilor.

„Am avut marea onoare să mă aflu alături de voi timp de aproape doi ani, administrând una dintre cele mai mari și prospere Întreprinderi de Stat – Poșta Moldovei, timp în care am avut parte de momente unice, frumoase, dar și de multe provocări. Un mandat foarte complex și dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia COVID–19, care a generat un impact asupra activității economico-financiare a întreprinderii. Acest lucru a influențat calitativ implementarea planului de dezvoltare și a măsurilor de optimizare și eficientizare planificate.

Toate obiectivele trasate au avut nevoie de o ajustare continuă și o adaptare la condițiile situației de urgență, prin desfășurarea unor activități organizatorice speciale, fapt ce a reprezentat una dintre cele mai mari provocări.
Imediat după accederea mea la conducerea Î.S. „Poșta Moldovei”, împreună cu echipa am muncit cu dedicație, perseverență și profesionalism, pentru a transforma Î.S. „Poșta Moldovei” într-o întreprindere de succes, o instituție de încredere pentru toți cetățenii și pentru partenerii externi. Obiectivele și proiectele pe care le-am trasat sunt în mare parte încheiate.  (…)

Am reușit să restructurăm procese, să optimizăm și să eficientizăm mecanisme ce țin de funcționalitatea întreprinderii, să schimbăm atitudinea și percepția despre Î.S. Poșta Moldovei. Toate acestea s-au realizat doar cu sprijinul și implicarea necondiționată a echipei fără de care nu ar fi fost posibile. Tot ceea ce am realizat – am făcut împreună, cu voi și pentru voi. De aceea dragi colegi, vă mulțumesc, pentru dedicația și munca titanică depusă, dar și pentru faptul că mi-ați oferit încredere și m-ați sprijinit în realizarea multor obiective frumoase!
Vă urez mult spor, succese și mari realizări profesionale în continuare! Sunt mândru că am făcut parte din echipa Î.S. Poșta Moldovei”, susține Zaharia.

Totuși, acesta nu dezvăluie dacă a demisionat sau există alte circumstanțe ale plecării sale din funcție. Vitalie Zaharia a ocupat funcția din decembrie 2019.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button