fbpx

Deținuții de la Penitenciarul din Lipcani au rămas fără „cadourile” de sărbători: Cum urmau să ajungă în închisoare 14 litri de alcool

Chiar și în perioada sărbătorilor încercările de a transmite obiecte interzise în penitenciare nu contenesc. Susținuți de persoane civile deținuții încearcă să facă rost de băuturi alcoolice pentru zilele de sărbătoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, datorită vigilenței în exercitarea atribuțiilor de serviciu, angajații Penitenciarului numărul 2 din Lipcani au reușit, în noaptea din data de 25 decembrie, să oprească o tentativă de introducere a băuturilor alcoolice, care urmau să ajungă la deținuți.

„În urma verificării perimetrului păzit, lângă gardul adiacent al penitenciarului, angajații au depistat o persoană civilă, care intenționa să efectueze o aruncătură peste edificiile de pază ale instituției a 14 litri de băutură alcoolică. Cazul a fost documentat pe faptul transmiterii substanțelor interzise în penitenciar și transmis organelor de poliție”, se arată într-un comunicat emis de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

ANP recomandă cetățenilor să respecte legea, pentru a nu admite introducerea în instituțiile penitenciare a obiectelor/substanțelor interzise.

Articole asemănătoare

Back to top button