fbpx

Deciziile luate azi de Guvern: Miniștrii au abrogat hotărârea de acum 17 ani, care a stat la baza creării monopolului „Metalferos”

La ședința de azi, Guvernul a decis abrogarea unei hotărâri luate acum 17 ani, care – potrivit actualilor miniștri – a dus la instituirea monopolului pe piața comercializării metalelor fieroase și nefieroase de către întreprinderea „Metalferos”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, e vorba de decizia de Guvern nr. 1284 din anul 2002. În context, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a spus că în continuare va trebui de aprobat decizii pentru a lichida în totalitate monopolul în această sferă.

Menționăm că „Metalferos” este o Societate pe Acțiuni din anul 1995, care are drept activități achiziţionarea, prelucrarea şi comercializarea deşeurilor de metale feroase şi neferoase.

Un fost deputat democrat, Iurie Bolboceanu, spunea anterior că întreprinderea era principalul finanțator al Partidului Democrat. În luna august a acestui an, directorul Alexei Țimbrovski a demisionat.

Articole asemănătoare

Back to top button