fbpx

Dar din dar se face rai! Diaspora cere ajutor pentru repatrierea trupului unui conațional, decedat în urma unui accident

Dar din dar se face rai! Comunitatea moldovenilor din Milano, Italia, cere ajutor pentru repatrierea trupului unui conațional, decedat în urma unui accident cu motocicleta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui mesaj publicat pe un grup de pe rețelele de socializare, tragedia a avut loc cu câteva zile în urmă, însă ieri, 15 mai, bărbatul pe nume Igor s-a stins din viață. Autorul relatează că pentru a aduce trupul în Republica Moldova este nevoie de o sumă mare de bani și cere ajutorul oamenilor pentru ca Igor să poată fi adus și înmormântat acasă, pe pământul natal.

„În luna iulie, Igor urma să devină tătic, însa la data de 10 mai soarta lui a fost curmată de un cumplit accident cu motocicleta în apropiere de orașul Milano, Italia. Igor a fost transportat la spital, dar din cauza traumelor a intrat în comă și nu și-a mai revenit, am primit trista veste căci Igor a pierdut lupta cu viața… O durere de nedescris, o soție însărcinată care și-a pierdut soțul, doi părinți distruși, care își plâng unicul fiu, asta a mai rămas în urma tragicului accident…

Din numele întregii familii, din numele copilașului care nu își va vedea tatăl decât în fotografii, vă rugăm pe fiecare, ajutați-ne cu cât vă lasă inima, orice bănuț, orice donație mică sau mare este importantă pentru noi, suma necesară pentru repatriere este una enormă, vă rugăm ajutați-ne să facem posibilă repatrierea lui Igor, să ne putem lua rămas-bun de la unicul fiu, să îl înmormântăm pe pământul natal, să avem unde îl plânge și îi aprinde o lumânare…”, se arată în mesaj.

Linkul spre donații poate fi accesat AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button