fbpx

COVID-19 a mai luat viața unui lucrător medical. Acesta activa la spitalul „Timofei Moșneaga”

COVID-19 a mai luat viața unui lucrător medical din Republica Moldova. Nicolae Teterea este specialistul care a pierdut lupta pentru viață. Acesta a activat în calitate de şef al serviciului farmaceutic în cadrul IMSP SCR ”Timofei Moşneaga”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nicolae Teterea a activat în IMSP SCR ”Timofei Moşneaga” peste 35 de ani în funcţie de medic farmacist şi ulterior şef serviciu farmaceutic. Acesta a demisionat câţiva ani în urmă. Cu regret, el a fost răpus de virusul COVID – 19.

Nicolae TETEREA a muncit cu multă dăruire în cadrul spitalului nostru, asigurând cu responsabilitate maximă, serviciul respectiv fiind unul prioritar în activitatea instituţiei. Mereu era la datorie, soluţiona fără ezitare orice sarcină.

A fost un manager model în serviciul farmaceutic. E o pierdere dureroasă pentru colectivul nostru. Mulţumim, dragă coleg pentru aportul esenţial acordat cu brio în asigurarea tratamentului pecienţilor, mulţumim pentru amintirile şi colaborarea frumoasă. Condoleanţe familiei şi rudelor îndurerate. Dumnezeu să Va odihnească în pace!”, se spune în mesajul semnat de IMSP SCR „Timofei Moşneaga”.

Până la moment 110 lucrători din sistemul medical au murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button