fbpx

Concesionarea Aeroportului nu va fi discutată vineri în Parlament. Persoanele invitate au anunțat că s-au îmbolnăvit

Concesionarea Aeroportului nu va fi discutată vineri în Parlament. Zinaida Greceanîi a anunțat că Legislativul a fost informat că responsabilii de la Agenția Proprietății Publice nu s-au putut prezenta din motiv de boală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, din același motiv în fața deputaților nu a venit reprezentanții Centrului Național Anticorupție, dar și cei de la Procuratura Generală. Așadar, președinta Legislativului a propus că audierile rămân valabile „pentru altă dată, când sunt toți prezenți”.

Precizăm că, responsabilii menționați, dar și cei de la Ministerul Justiției, au fost invitați în Parlament la solicitarea Platformei DA, inițiativa fiind înaintată de Alexandru Slusari. Parlamentarii au decis acum o săptămână că audierile se vor desfășura pe 12 februarie.

De menționat este că actualmente există un litigiu între Republica Moldova și Avia Invest la Curtea de Arbitraj de la Stockholm în ceea ce privește respectarea condițiilor acordului și rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button