fbpx

Clipe de coșmar pentru o femeie din capitală: Șoferul unui taxi ar fi încercat să o violeze

O femeie din Chișinău a trăit clipe de groază după ce șoferul unui taxi ar fi încercat să o violeze. Cazul este investigat de Inspectoratul de Poliție Botanica.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 24 august. Aproximativ la 20:00, femeia a chemat un taxi ca să ajungă la o prietenă din sectorul Buiucani. Ulterior, cele două urmau să se întoarcă împreună la Botanica.

Ajunsă la destinație, femeia a fost rugată de amică să o aștepte până coboară. Victima l-ar fi întrebat pe șofer dacă știe vreun magazin în apropiere, iar acesta s-a oferit să o ducă cu mașina. În preajma parcului La Izvor, conducătorul vehiculului a luat-o prin pădurice, după care a oprit mașina și ar fi urcat pe bancheta din spate, încercând să oblige femeia să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale, relatează Echipa, făcând referire la declarațiile victimei.

Inițial, femeia s-ar fi împotrivit, iar mai apoi i-ar fi spus șoferului că va face ce i se cere, doar că îi este sete și vrea apă. După ce șoferul s-ar fi dus să-i cumpere o sticlă, victima a fugit. Aceasta a ajuns într-o parcare, s-a apropiat de trecători și le-a cerut ajutor. În scurt timp, acolo a apărut și suspectul, care ar fi spus că nu îi este frică de oamenii legii, iar mai apoi a urcat în automobil și a plecat.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a confirmat pentru ZUGO că un astfel de caz a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Botanica, iar victima a depus o plângere. Potrivit ei, actualmente, ofițerii investighează cazul și întreprind toate măsurile necesare pentru a stabili circumstanțele incidentului și a identifica suspectul.

Articole asemănătoare

Back to top button