fbpx

Ciocoi cere ședință specială a Parlamentului, Guvernului și președintei pentru a lua măsuri comune privind gestionarea pandemiei

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, cere întrunirea urgentă a Parlamentului, Guvernului și președintei pentru a lua măsuri comune privind gestionarea pandemiei. Declarația a fost făcută după ședința de vineri a Comisiei Extraordinare Naționale de Sănătatea Publică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a punctat că toți politicienii sunt responsabili în fața cetățenilor și față de societate. „De comun acord, să convenim asupra acțiunilor următoare, care se vor impune în funcția de situația epidemiologică pe moment. Toți împreună, în mod colectiv, să ne asumăm responsabilitățile”, a menționat Ciocoi. De asemenea, prim-ministrul interimar a reiterat că actualul Executiv are atribuții trunchiate.

Precizăm că, în cadrul ședinței de vineri a CNESP s-a reiterat obligativitatea testului la COVID-19 la frontieră și s-a modificat programul de activitate a localurilor, centrelor comerciale și piețelor. Propunerea privind sistarea procesului educațional nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Au rămas interzise organizarea evenimentelor și întrunirile în masă. Sălile de spectacol, la fel, rămân închise.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button