fbpx

Chișinăul, răspuns la acuzațiile Mariei Zaharova: Fiecare moldovean care a stat în beznă știe de ce s-a întâmplat. Nu trebuie să ne spună Moscova despre asta

Chișinăul a venit cu un comentariu la declarațiile purtătoarei de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în care acuză Republica Moldova că susține o campanie antirusească.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Primesc astăzi solicitări de a comenta declarațiile de ieri ale doamnei Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe a Rusiei. Dragi colegi jurnaliști, dragi prieteni, Fiecare moldovean care a stat în beznă, întuneric și frig știe bine de ce s-a întâmplat acest lucru. Nu trebuie să ne spună Moscova despre asta. Am simțit fiecare pe pielea noastră consecințele acestui război brutal, indiferent de preferințele noastre politice și geopolitice.

Atacurile masive ale Federației Ruse asupra infrastructurii energetice a Ucrainei afectează serios și securitate energetică a țării noastre. Acest război trebuie să înceteze. Imediat”, a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Vodă – purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Amintim că miercuri, 30 noiembrie, Maria Zaharova, a declarat că actuala guvernare de la Chișinău este „temporară și finanțată din bani străini” și a acuzat Republica Moldova de propagandă activă rusofobă.

 

Articole asemănătoare

Back to top button