fbpx

Ceban vrea Poliția Comunitară în gestiunea Primăriei: „Întoarceți-o municipiului așa cum este în toate capitalele europene”

Edilul capitalei cere întoarcerea Poliției Comunitare în gestiunea Primăriei municipiului Chișinău. Potrivit lui Ion Ceban, dacă acest lucru s-ar întâmpla, problema ambuteiajelor ar putea fi rezolvată în maxim trei luni. Declarația a fost făcută luni, 20 decembrie, în cadrul ședinței Primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dacă nu aveți capacitatea de gestiona din ambuteiaje, actele de huliganism, actele de vandalism, criminalitate, comerțul ilegal, parcările ilegale, reiterez, întoarceți-ne Poliția Comunitară, întoarceți Poliția locală a municipiul așa cum este în toate capitalele europene la care faceți referință. Dați-ne Poliția înapoi și vă voi demonstra ca împreuna cu o echipă de profesioniști, care există, vom face regulă pe toate aceste segmente.

„Dați-ne poliția cu tot cu buget așa cum ați furat-o de la municipalitate și vă promit că în decurs de șase luni de zile vom face ordine în Chișinău, iar în maxim trei luni vom rezolva cu ambuteiajele. Vă rog foarte mult ca să nu mai facem acest ping-pong. În scurt timp vă voi demonstra cât de incapabili sunteți și că problema poate fi rezolvată fără să mai arătăm cu degetul de la unul la altul”, a declarat primarul de Chișinău.

Aceasta nu este prima dată când edilul capitalei cere autorităților întoarcerea Poliției Comunitare în gestiunea Primăriei. Ion Ceban susține că astfel ar putea fi combătute ilegalitățile care se petrec la nivel local.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button